Oak Sister | Om Oak Sister
Oak Sister utvikler grafiske produkter til barn og barnerom: Alfabetplakater, tallplakater, fødselsplakater, navneplakater, kort, grafiske bilder m.m.
oak sister, grafiske produkter, barn, barnerom, alfabetplakat, abc-plakat, tallplakat, fødselplakat, fødselstavle, navneplakat, kort, grafiske bilder
16196
page-template-default,page,page-id-16196,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
IMG_0003

Aud Helen Eike Erdal

Gründer og designer

Jeg startet Oak Sister i 2013, for å kunne ha en arena på fritiden hvor jeg kan leke, bli inspirert og utvikle min grafiske stil. Mine produkter retter seg nok mest mot mødre, kanskje noen fedre ;) med små barn, og som ønsker noe unikt å ha på veggen.

Til daglig arbeider jeg i PlayDesign, som Ken og jeg startet i 2007. Vi er et designbyrå som leverer grafiske tjenester i form av visuelle identiteter (logo, grafiske profiler, nettsider, trykksaker m.m.) En herlig arbeidsplass med verdens beste kollegaer! Jeg elsker jobben min :)
Jeg har tre små gutter, født i 2011, 2014 og 2017, så mye av inspirasjonen henter jeg fra dem, venninner rundt meg med små barn, og selvfølgelig fra Instagram og Pinterest.
Frem til nå har jeg laget mest papirprodukter i form av plakater og kort. Drømmen er å få på plass tapet, aktivitetskalendre og andre type produkter til barn. Kanskje noe til hjemmet også etterhvert ;)
Håper du finner noe du liker her inne. Send meg gjerne en e-post om dere ønsker spesialbestillinger av et eller annet slag.